Children’s Books

Приказка за Бялата Пеперуда и Хибискусовия Щурец (2013/2014, language: Bulgarian)

Story of the White Butterfly and the Hibiscus Grasshopper (bg)

Настоящата приказка разказва интересна и вълнуваща история за една малка Бяла Пеперуда, която минава през живота събирайки нектара на Мъдростта. С помощта и неугасимата любов на Слънчевото Дете тя преодолява всички препятствия и изпитания по своя път, за да превърне сънищата си в реалност и да помогне на своя добър приятел Хибискусовия Щурец да си възрасти криле.

Книгата е илюстрирана с детайли от картини на автора. Макар и създадени като отделни творби със свой собствен живот и съдба, тези образи са сродни с идеите на приказката.

Book: The White Butterfly and Hibiscus Grasshopper(bg)

Bulgarian flagicon

Тигърчето Спас и Мюлю (2012, language: Bulgarian)

Little Tiger Zack and Mylo (bg)

В тази книжка ше откриете едно от вълшебните пътешествия на двама стари приятели – Тигърчето Спас и Мюлю. От описанието на техните приключения бликат жизнерадост и бодрост; те завладяват читателя със своята простота и увлеактелност. Непрекъснато нещо се случва, изпълнени с доброжелателност към всекиго, героите опознават света, активно действат, радват се и пеят, намират нови приятели, помагат на изпадналия в беда и се учат да разбират езика на Звездните Лица.

Разказани от един художник с детско сърце и странно име, тези истински приключения за деца крият интересни идеи, които могат да обогатят и по-възрастния читател. Те трябва да бъдат прочетени повече от един път, за да се стигне до тази “сладка орехова ядка” скрита в костеливата черупка на кориците на тази книга.